Any Time, Any where, Any Device

Éénvoudig, makkelijk bedienbaar en betrouwbare apparatuur en diensten zijn hierbij de sleutel

De totaal oplossingen van PPAV

 

PPAV vertegenwoordigt naast haar eigen productlijn verschillende oplossingen van leveranciers en de bekende telecom providers binnen Nederland. Wij bieden met dit aanbod een totaalpakket aan voorzieningen en maatwerk voor al uw audiovisuele en communicatie wensen. Hieronder een greep aan oplossingen die wij kunnen bieden.

 

 • Vaste en mobiele Telefonie,
 • Internet, ‘Unified Communications’
 • Videoconferentie
 • Presentatie middelen
 • Audio
 • Besturing
 • Bekabeld/draadloos
 • M-Screen

Vaste en mobiele telefonie

Bellen via het internet voor alle bedrijven

In 2019 kan er weer wat aan de geschiedenisboeken worden toegevoegd, de 'ouderwetse vaste lijn' verdwijnt. KPN stopt dan met zijn traditionele telefoniediensten. Vanaf 1 september 2019 zullen ISDN1/2 en PSTN niet meer beschikbaar zijn. Dat betekent dat als u nog niet bent overgestapt, dit op korte termijn zult moeten doen.

Bellen via internet oftewel Voip is hiervoor de oplossing. PPAV werkt samen met verschillende telecom providers zoals Vodafone, T-Mobile en Telfort. Hierdoor kunnen we u vaak meerdere oplossingen bieden en deze geheel transparant aan u voorleggen. Samen kunnen we hieruit de beste keuze selecteren om tot de beste oplossing te komen. Dit kan bijvoorbeeld een oplossing zijn waar we uw mobiele telefoon integreren met de vaste telefonie oplossing voor meer flexibiliteit.

 

Internet, ‘Unified Communications’

Kabel, ADSL, glasvezel of 4G verbindingen. PPAV levert u de internet verbinding die u nodig heeft.

Ook voor internet zijn er vaak meerdere mogelijkheden en verschillende aanbieders. Denk dan aan glasvezel, ADSL, kabel of een 4G oplossing. Ook hierin adviseren wij geheel transparant om tot de beste keuze te komen qua snelheid, betrouwbaarheid, mogelijkheden en prijs. Probleemloos gebruik kunnen maken van het internet is tegenwoordig geen luxe meer, maar een must!

 

 

 

Unified Communications, oftewel communiceren en samen werken met iedereen, overal en op uw favoriete apparaat

Ook voor internet zijn er vaak meerdere mogelijkheden en verschillende aanbieders. Denk dan aan glasvezel, ADSL, kabel of een 4G oplossing. Ook hierin adviseren wij geheel transparant om tot de beste keuze te komen qua snelheid, betrouwbaarheid, mogelijkheden en prijs. Probleemloos gebruik kunnen maken van het internet is tegenwoordig geen luxe meer, maar een must!

 

Videoconferentie

Wilt u professioneel en efficiënt kunnen samenwerken, communiceren en vergaderen en alles met deze communicatie integreren in één simpel pakket. PPAV heeft het netwerk om dit compleet in uw bedrijf te integreren. Alles wat u nodig heeft voor wereldwijde communicatie in één app.

Video Conference opstelling

Hiervoor is het wel belangrijk om een juiste invulling te geven aan uw wensen. Denk daarbij aan de gebruiksvriendelijkheid van het systeem maar ook aan de kwaliteit van het beeld en geluid. PPAV is dealer van verschillende systemen. Zo hebben we systemen geschikt voor de kleine vergaderkamer tot grote systemen geschikt voor bijvoorbeeld een auditorium met een camera volgsysteem.

 

Video

Voor de perfecte weergave van het beeld maken wij uitsluitend gebruik van professionele high end apparatuur. Ook 4K-schermen met een groot formaat scherm is tegenwoordig mogelijk en betaalbaar. Deze schermen staan garant voor haarscherpe beelden met ongeëvenaarde helderheid en detaillering.

Professionele schermen hebben een breed scala aan ingangen voor een grote flexibiliteit bij het aansluiten van externe bronnen. Door meerdere displays met een zeer smalle bezel onder en naast elkaar te monteren ontstaat een zogenaamde ‘videowall’. Professionele schermen bieden eveneens de mogelijkheid om 24/7 aan te staan en hebben veel betere garantie voorwaarden dan commerciële schermen.

Naast een groot assortiment aan displays biedt PPAV ook een breed scala aan projectoren en projectieschermen. Zelfs projectie op een bolle wand is mogelijk!

Audio

Naast een perfecte beeldkwaliteit is de weergave van goed geluid minstens zo belangrijk. Een presentatie valt of staat met het helder en duidelijk overbrengen van de boodschap. Door gebruik te maken van hoogwaardige componenten wordt een vergaderkamer,  boardroom of auditorium voorzien van het juiste geluid. Denk hierbij aan:

 • Plafondspeakers
 • Wandspeakers
 • Bedraad of draadloze microfoon systemen
 • Versterkers
 • Digital sound processing om het geluid optimaal af te regelen
 • Streaming systeem

Voor de perfecte achtergrond muziek in uw kantoor maakt PPAV sinds kort gebruik van de Steljes MS2 streamer. Met behulp van Spotify of duizenden digitale radio station zit er altijd wel muziek naar je keuze bij. De unit is eenvoudig te bedienen via een app, geeft een fantastisch geluid en is  erg voordelig.

 

Besturing

Als het gaat om de besturing van een audiovisueel systeem is een eenvoudige bediening noodzakelijk! Voldoet een standaard afstandsbediening niet meer dan is een zogenaamd 'control systeem' een goede optie.  Wilt u uw systeem draadloos bedienen via een Touch paneel of een Ipad? PPAV biedt diverse oplossingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de besturing van een audiovisueel systeem? Neemt u dan contact op voor advies. U bent van harte welkom.

 

Bekabeld/draadloos 

Draadloos kunnen presenteren vanaf elk apparaat kan nog wel eens een probleem geven. Wordt je apparaat wel ondersteund door de aanwezige apparatuur. Het éne Android systeem is het andere niet.

Is bedraad werken dan niet de oplossing? Hier loop je weer tegen het probleem aan dat niet de juiste kabels of verloopstukjes aanwezig zijn. En de connectoren gaan makkelijk kapot. En werkt de apparatuur ‘bedraad’ wel samen met de afwijkende resoluties van bijvoorbeeld een IOS systeem?

PPAV kent alle 'in en outs' van deze problematiek en kan u vrijblijvend hierin voorlichten. Neem contact met ons op en kom kijken en proberen in onze showroom. U bent van harte welkom!

 

draadloos apparaat

 

M-Screen

Mscreen is een eenvoudig te verplaatsen kant-en-klaar presentatie systeem.

Presenteren

Met Mscreen is draadloos presenteren een fluitje van een cent. U sluit uw laptop eenvoudig aan via de aangesloten kabels. Mscreen ondersteund VGA, HDMI, DVI en displaypoort waardoor het zeer flexibel in gebruik is. Bent u gereed dan zijn de kabels simpelweg op te bergen in een kabelmanagement systeem. Naast het verzorgen van een presentatie of het deelnemen aan een videoconference is Mscreen ook als televisie te gebruiken. Mscreen is een totaaloplossing voor audio- en videomogelijkheden, eenvoudig te bedienen vanaf een IPad.

Gebruikers- en energievriendelijk

Mscreen is niet alleen gebruikersvriendelijk maar dankzij de slimme toepassingen van een bewegingssensor en een LED display ook zeer energievriendelijk. Het hoogwaardig ontwikkelde audiosysteem van Mscreen kent een perfecte geluidskwaliteit.

Design meubel

De behuizing van Mscreen wordt gemaakt door onze meubelbouwer Walewijn Grondman en heeft veel bergruimte zodat niet alleen een volledige PC met bijvoorbeeld een videoconference systeem op te bergen is, maar ook het kabelmanagement systeem, het control- en audiosysteem plus alle benodigde apparatuur perfect weg te werken zijn. Een verrijdbaar audiovisueel meubelstuk met een High Design uitstraling.

Benieuwd naar de verschillende uitvoeringen van Mscreen? Maak een afspraak en bekijk Mscreen in onze showroom. U bent van harte welkom!

Neem vrijblijvend contact met ons op